GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 27. Listopadu 2023

Očekávám výrazné posílení v oblasti compliance a řízení bezpečnostních rizik, říká k akvizici Screening Solutions partner Grant Thornton Zbyněk Bolcek

Sdílet článek:

Grant Thornton Advisory oznámilo úspěšné dokončení akvizice společnosti Screening Solutions. Ta působí v České republice a na Slovensku a pyšní se letitými zkušenostmi v oblasti compliance, bezpečnostního a forenzního auditu a také systému řízení bezpečnostních rizik včetně implementace protikorupčních a dalších ISO norem v oblasti compliance a ESG.

Zbyněk Bolcek s Ivanem Morozem, jednatelem Screening Solutions, z uzavřené transakce sdílejí nadšení, ale i velká očekávání.

"Těšíme se na spolupráci s týmem Screening Solutions a věříme, že tato akvizice výrazně posílí a zkvalitní naše služby ve výše vyjmenovaných oblastech. Ivanův tým má vynikající pověst a odborné znalosti, díky kterým budeme moci našim klientům nabízet ještě komplexnější servis služeb a lépe odpovídat na rostoucí výzvy v oblasti compliance a bezpečnosti," říká Zbyněk Bolcek.

Ivan Moroz k tomu dodává: „"Jsme nadšení z možnosti spojit síly s Grant Thornton, jednou z předních poradenských značek na světě. Tato transakce představuje jednak obrovskou příležitost posunout naše služby o další krok vpřed a zároveň velký závazek vůči našim zákazníkům. Věříme, že zázemí a renomé Grant Thornton nám pomůže lépe a cíleněji uspokojit potřeby našich klientů na ještě vyšší úrovni.“

Grant Thornton Advisory si zakládá na poskytování kvalitních poradenských služeb a od akvizice se Screening Solutions očekává posílení svého postavení na trhu. Společnost vedená Zbyňkem Bolckem věří, že kombinace odborných znalostí obou společností povede k vytvoření synergie, která klientům přinese přidanou hodnotu a posílí pozici Grant Thornton jako lídra v oblasti poradenství a auditu.