GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 24. Května 2021

Jan Zajíček se stal partnerem v Grant Thornton Advisory

Sdílet článek:

Tým partnerů poradenské části skupiny Grant Thornton nově doplnil Jan Zajíček, který doposud zastával pozici seniorního manažera. Ve své nové roli bude kromě vedení týmu zaměřeného na poradenství v oblasti transformací zodpovědný i za rozvoj v oblasti poradenství orientovaného na kybernetickou bezpečnost.

Jan Zajíček v rámci poradenské divize Grant Thornton dlouhodobě vede sekci transformací zaměřenou na řízení změn ve společnostech, projektové financování a na zpracování studií proveditelnosti. Primárně se zaměřuje na projektové řízení velkých projektů a projektových programů. Je držitelem certifikátu Project Management Professional.

V poradenství působí Jan Zajíček přes 15 let. Před nástupem do Grant Thornton získal zkušenosti mimo jiné ve společnostech Deloitte a IBM.

Jan Zajíček, který dnes oslavil 43. narozeniny, je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze, mluví plynně česky a anglicky. Je ženatý a má dvě malé děti. Mezi jeho zájmy patří přístrojové potápění, střelba a jízda na horském kole.