GT News

Daně, účetnictví, právo a nejen to. Všechny klíčové novinky pro váš byznys.

| 9. Srpena 2022

Jsme hlavním partnerem VŠE v Praze

Sdílet článek:

Od srpna 2022 prohlubujeme naši dlouhodobou spolupráci a stáváme se hlavním partnerem.

Naše společnost vnímá vzdělání jako jeden ze základních pilířů vyspělé společnosti. Podporu studentů proto považujeme ne jen za důležitou, ale doslova za nutnou. Naše partnerství s Vysokou školou ekonomickou trvá už dlouhé roky. A protože tuto univerzitu pokládáme za letitého garanta kvalitního vzdělávání, rozhodli jsme se naši spolupráci povýšit na nejvyšší úroveň a stát se jejím hlavním partnerem.

„Tohoto partnerství si velmi vážíme. I když nejsem velký fanoušek žebříčků, jsem přesvědčen, že VŠE patří mezi nejlepší ekonomické univerzity ve střední a východní Evropě. S mnoha kolegy z Grant Thornton jsme navíc studiem v této instituci sami prošli a někteří její auly stále navštěvujeme, byť už nesedíme v lavicích, ale stojíme před tabulí. Vnímám proto naše spojení nikoliv jako vztah z rozumu, ale jako logické a přirozené partnerství,“ říká Tomáš Brabenec, zakládající partner Grant Thornton Czech Republic.

V rámci partnerství s VŠE v Praze jsme dlouhodobě podporovali studentské aktivity a eventy pořádané na půdě univerzity. Dále jsme se v rámci výuky předmětů dělili o své znalosti a zkušenosti. Jako hlavní partner tuto podporu ještě prohloubíme a navíc k ní přidáme i aktivní podporu studentských spolků.